Selskabsmenu, Oktober - December

Efterår
Sæsonmenu


oktober – november – december

Forretter

Stegt torsk
jordskokcreme – bacon – rosenkålsblade

Cremet blåmuslingesuppe
gulerod – selleri – dild – dampede muslinger

Røget kalvemørbrad
frisé – æbler – purløgsolie – kørvel

Hovedretter

Langtidsstegt kalvefilet
hummerfrikassé – selleri – gulerod – svampe

Andebryst (+ kr. 25,-)
cognac – æble – sellericreme – valnødder

Sprængt svinemørbrad
rosenkål – bacon – persillerod – portvinssauce

Oksemørbrad (+ kr. 50,-)
kroketter – bearnaise – brændte løg – saltbagt selleri

Ost og desserter

3 slags ost
kiks – sødt – salt

Havtorn creme brüle
krokant – sorbet – hvidchokolade

Lun æblekage
vaniljeiscreme – æblepure – mandler

Mørkchokolademousse
appelsin – havtorn – merenges

2 retter - 298,-

3 retter - 335,-

4 retter - 378,-

5 retter - 435,-

Appetizer & ganerenser - 55,-

 

Da alt laves fra bunden og efter sæsonens udbud, tages der forbehold for eventuelle forskydninger i sæsonerne.