Selskabsmenu, Juli - September

Sommer
Sæsonmenu


Juli – August – September

Forretter

Smør stegt rødtunge
muslingesauce – ærter – bacon

Cremet græskarsuppe
syltet svinekæbe – croutons

Kammuslinger
spinat – rugbrød – spidskålscreme – hummersauce

Hovedretter

Ristet havkat
blomkålscreme – spæde løg – glasereret gulerod

Gråsten unghane
majs – svampe – røget svinebryst – peberrod

Kalvefilet (+ kr. 25,-)
svampe – blomkål – brombærkompot – sherrysauce

Kalvemørbrad (+ kr. 50,-)
svampe – pommes Anna – ærter – syltede ribs – trøffelsauce

Ost og desserter

3 slags ost
kiks – sødt – salt

Sommerbær
hyldeblomst – vaniljeis – marcipan

Lun blåbærkage
chokoladeis – valnødder – vanilje

Kirsebærsorbet
chokoladekage – mandler – hasselnødder

2 retter - 298,-

3 retter - 335,-

4 retter - 378,-

5 retter - 435,-

Appetizer & ganerenser - 55,-

 
 
Da alt laves fra bunden og efter sæsonens udbud, tages der forbehold for eventuelle forskydninger i sæsonerne.