Selskabsmenu, Januar - Marts

Vinter
Selskabsmenuer


januar – februar – marts

Forretter

                           

Stenbiderrogn
rygeost – øllebrød – purløg

Krydderbagt torsk
vinterkål – syltede & rå beder – bacon

Cremet hønsekødssuppe
hanekylling – persilleolie – jordskok

Hovedretter

Stegt helleflynder
svampefrikasse – rosenkål – æble – karse

Sprødstegt Svendborggris
hvidkål – senneps sauce – rødbeder – selleri

Oksefilet (+ kr. 25,-)
grønkål – svampe – brændte løg – cognacsauce

Oksemørbrad (+ kr. 50,-)
glaserede svampe – beder – jordskok – trøffelsauce – kroketter

Ost og desserter

3 slags ost
kiks – sødt - salt

Æblesorbet
hvidchokolade – mokka creme brüle

Lun pærekage
vaniljeiscreme – krystalliseret chokolade

Citronfromage
lakrids merenges – kærnemælksiscreme

2 retter - 298,-

3 retter - 335,-

4 retter - 378,-

5 retter - 435,-

Appetizer & ganerenser - 55,-

Da alt laves fra bunden og efter sæsonens udbud, tages der forbehold for eventuelle forskydninger i sæsonerne.