Selskabsmenu, April - Juni

Forår
Selskabsmenuer


april – maj – juni

Forretter

                           

Stegt havkat
brøndkarse – hollandaise – asparges

Kylling salat
asparges – radiser – vilde urter

Røget svinemørbrad
persille – rygeost – sprøde salater

Hovedretter

Grillet Svendborggris
spæde løg – hvide asparges – mild sennep sauce

Kalvefilet og skank
gulerod – hvidportvinssauce – bacon – spidskål

Lammeryg & lammebov
ramsløg – blomkål – sauce Robert – spinat

Kalvemørbrad (+50,-)
hvide asparges – brunet smør – blomkål – trøffelsauce

Ost og desserter

3 slags ost
kiks – sødt - salt

Rabarberdessert
hvidchokolademousse – sprødt – vaniljeiscreme

Chokolade mousse
sorbet – mandler – hasselnødder

Creme brüle
rabarberkompot – vanilje – skovsyre

2 retter - 298,-

3 retter - 335,-

4 retter - 378,-

5 retter - 435,-

Appetizer & ganerenser - 55,-

 
 
Da alt laves fra bunden og efter sæsonens udbud, tages der forbehold for eventuelle forskydninger i sæsonerne.