Ølarrangemnet

Øl arrangement
D. 22-03-2017, Kl. 18.00


4 retters menu – Tema, Øl til og i mad


Til sidste års smagning serverede vi øl fra Kerteminde bryghus og Aarup bryggeri.

I år er det Jim Lyngvild (bryggeriet Frejdahl) og A/S bryggeri Vestfyen (Willemoes) som skal leverer øllet til middagen.

Det bliver i år med 8 forskellige øl, 2 til hver ret, som i skal smage til aftenens 4 retters menu.

De øl I har i glasset er også brugt i de enkelte retter.


4 retter inkl. 8 forskellige øl



Lys hummersuppe

krydderbagt torsk – jordskokker – citron 
Frejdahl, Guldtrop – Vestfyen, Kyst til Kyst


Røget lammeryg

rygeost – malt – ramsløg
Frejdahl, Gudmond – Vestfyen, Lager


Langtidsstegt nakke & sprøde kæber

sellericreme – rødbeder – æble – saltbagte kartofler
Frejdahl, Nidhug – Vestfyen, Påske bryg


Mørk chokolademousse

mokkacreme – hvidchokolade – skovsyre
Frejdahl, Herja – Vestfyen, Stout



Pris pr. person
475,-