Frokost

frokost 
onsdag – søndag fra 11.30 – 15.00


små retter                                                                                                     75

Vi anbefaler 2-4 retter

Laks fra Hindsholmrøgeri
– sort mayonnaise – maltflager – dild – stikkelsbær


Fynsk Charcuteri
– estragoncreme – syltede bær – persille


Terrine af lam
– rygeost - salater – spæde løg


Gravad helleflynder –
ribs – tørret blæk – ærter - kærnemælk


Let røget poussin
– agurk – cremet ost – malt – skovsyre



store retter                                                                                                  200

Dagens fangst
beurre blanc – nye kartofler – asparges


Kalvemørbrad – blomkål – løg – brøndkarse


2/3 retters frokost menu                                                                    250/300

Laks fra Hindsholmrøgeri –
Kalvemørbrad eller Dagens fangst – Jordbær   



de små søde                                                                                                35

Rabarbertrifli
– makron – flødeskum


Marcipankage
– hvidchokolade  


Petit four
– 3 stk. luksus chokolade



ost & dessert                                                                                                 75

Ostebræt
– 3 danske oste – behørig garniture


Jordbær –
hybenrose – hvidchokolade